Parfume fra Shiseido

Shiseido introducerer Ginza Eau de parfum, den nye duft til kvinder, der fremhæver de mest levende og kraftfulde aspekter af femininitet. En blomstret buket i kontrast til duftnoter af træ, som udgør den perfekte balance mellem styrke og femininitet.

Opdag Ginzas sjæl, Japans mest kosmopolitiske distrikt - Shiseidos oprindelse. Ginza Eau de Parfum, duften til en uimodståelig kvinde, der udtrykker sin feminine side med alle dens kontraster. En vidunderlig blanding af modsætninger, subtil, men intens, sød og alligevel stærk. Ginza opfordrer alle kvinder til at løfte deres femininitet, stole på deres selvtillid og frigøre den kraft, du har i dig.

Ginza Eau de Parfum forstærker den naturlige elegance af blomster kombineret med intense trænoter for at opnå den perfekt afbalancerede duft. I hjertenoterne spreder jasmin sine delikate dufte, mens magnolia og japanske orkidéblade forbinder sig med trænoter fra hinoki-skoven. Mild men samtidig kraftfuld, japansk cypres runder denne feminine duft af sammen med patchouli og sandeltræ. På huden er denne træagtige blomsterduft lige så feminin som den er livlig; helt unik.

Dette produkt indeholder antændelige stoffer og er klassificeret som farligt gods.

Varenummer: 1681055

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

🌟 Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse
Hvordan fungerer anmeldelser?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.