Hårfjerning fra Remington

Remington Ultimate Bikini Kit er det ultimative værktøj til hverdagstrimning eller til akut behov. Fjerner skånsomt uønsket hårvækst både i bruseren og udenfor. Udviklet til det intime bikiniområde med 3 forskellige tilbehør som trimmer helt efter behov både til tør og våd brug. Den hypoallergene mini-shaver bruges til en total hårfri finish og detaljetrimmeren med indstillelig kam (2-6 mm) til at friske op. Trimmeren giver dig 30 minutters brugstid efter opladning. Og så kan du forhindre hårstråene i at vokse indad og forårsage irritation ved hjælp af den fantastiske exfolieringsbørste.

Exfoliering forhindrer hårstrå fra at vokse indad
For en endnu mere behagelig barbering og for at forhindre at hår vokser inad og skaber irritation har du den exfolierende børste. Børsthovedet til exfoliering roterer og fjerner skånsomt døde hudceller og giver dig et silkeglat resultat.

I bruseren og udenfor
Denne præcise trimmer er tilpasset både tør og våd brug. Håndtaget har anti-slip og med en strop til ophængning er den altid lige ved hånden i bruseren. Fordi vi ved at du ikke altid er forberedt på at vise bikiniområdet, har Remington tilpasset trimmeren så den også kan bruges tør, så du kan friske op dig hvor som helst, når som helst.


  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1012435

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse