Hårtørrere fra Remington

Skræddersy dit værktøjskit og tilpas din stil med denne alsidige hårtørrer fra Remington. Denne hårtørrer sørger ikke kun for at dit hår bliver perfekt, men ser også fantastisk ud. Med sin stærke lilla farve og elegante finish vil den gøre sig godt i et hvilket som helst hjem. Vælg mellem tre forskellige tilbehør til den stil du vil skabe; en Diffuser, Koncentrator eller Root Boost. Med denne helt af en hårtørrer kan du skabe din egen individuelle stil med den ultimative styling frihed.

Det hemmelige Stylingvåben
Dette hemmelige stylingvåben sørger for at du er bevæbnet med det rette værktøj til at forberede dit hår lige efter bruseren, så du kan få den ultimative salongoplevelse i dit soveværelse. Uanset hvilken stil du vil skabe, så findes det et tilbehør for dig. For en luksuriøs, blank hårtørring, vælger du Koncentratoren. Hvis du vil have naturligt krøllet eller bølget hår, bruger du Diffuseren for at tilføre definition og elasticitet i dine krøller. Og for at skabe fantastisk volumen vælger du det innovative Root Boost tilbehør. Denne multifunktionelle hårhelt kommer med tre udskiftelige tilbehør, plus 2 ekstra tilbehørsdele som sælges separat

Ionisk Balsamering
Når det kommer til bekæmpelse af krus, vil den smarte ioniske blødgøring hjælpe dig med at få glat og blankt hår og med cool shot fikseres din frisure så den holder hele dagen.

Uanset hvilken hårtype du har, giver det her værktøj dig fleksibiliteten at tilpasse din hårtørring efter din personlige stil og hårs behov. Variabel varme- og hastighedkontrol giver dig mulighed for at vælge; til fine krøller eller tørt hår bruger du den lave temperatur og til tykt, stærkt eller mere krøllet hår, drejer du op til høj temperatur og hastighed. Og selvom denne hårtørrer er kraftfuld, så er den utrolig støjsvag.

- Højtydende hårtørrer med udskiftelige tilbehørsdele
- Kraftfuld 2300W og 85 km/t hårtørrer
- Ion generator - 90% flere ioner* for mindre krus og mere glans
- 3 varme- / 2 hastighedsindstillinger
- Cool shot for at indstille forskellige stile
- Støjsvag
- Aftageligt gitter nem at rengøre
- Krog til ophæng
- Hårtørrer kittet indeholder:
Koncentrator for luksuriøs hårtørring
Diffuser for naturlige levende krøller
Root Boost for fyldigere styling
- 2 ekstra tilbehørsdele sælges separat

Varenummer: 1006521

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse