Flyverdragter til baby fra Reima

Flyverdragt Gotland er en klassisk varmforet model fra Reima som er slidstærk, vandtæt og vindtæt med tapede sømme. En praktisk dragt som kan tørretumbles. Vandsøjletryk mindst 10.000 mm og åndbarhed mindst 7000 g/m2/24h.
Den blødt forede hætte er justerbar og har en aftagelig kant af kunstpels. Hætten sidder fast med trykknapper og er sikker ved udendørsleg, da den løsner sig, hvis den skulle hænge fast i noget. Dragten lukkes med lynlås som har hagebeskytter og beskyttende overfald med trykknapper. Flyverdragten har ekstra isolering over rumpen - perfekt til leg i sneen. Det bløde for i polyester gør det nemmere at få dragten på og er også perfekt ved brug af varme mellemlag. Med Play Layers®-trykknapper kan du nemt fastgøre et varmende mellemlag fra Reima® i dragten. Indsat elastik i ærme- og benkant. Elastiske og aftagelige fodstropper i silikone. En lomme med beskyttet lynlås. Refleksdetaljer foran, bagpå og på hætten.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er uden tillsatte perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandling baseret på disse. Det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis vand på overfladen ikke preller af. Dette gør du vil at tilføre varme ved lav temperatur gennem f.eks. strygning eller tørretumbling. Om nødvendigt kan et imprægneringspræparat benyttes.

  • Fyld: 100% Polyester
  • For: 100% Polyester
  • Betræk: 100% Polyester
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 1520109-14-74

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Vis 1 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 5.0 af 5