Lysestager & lanterner fra Pureflame

Skønhed møder miljøet
Vi ville skabe noget smukt, da vi designede PureFlame X USB-lighteren og samtidigt passe på planeten. PureFame X er fremstillet af genindvundet materiale, og overfladen med højpoleret metal skaber skønhed. Sikkerhed er vigtigt for os, så vi har sørget for at lighteren har to sikkerhedsafbrydere.

En iskold nyhed blev pludselig varm
Traditionelle lightere bliver ofte meget varme. Med PureFlame kan du undgå dette.
Da den ikke har nogen flamme, er PureFlame-lighteren er køligere, hvilket gør det lettere at benytte den i alle vinkler. Perfekt til at tænde små lagkagelys med, hvor varmen og flammen fra en almindelig lighter kan blive for kraftig, så lysene smelter.

Fremtiden er ren energi
Tid til at afskaffe fossile brændstoffer og vælge ren energi. PureFlame usb-lighter oplades med et almindeligt usb-kabel. Benyt den medfølgende ledning, og oplad lighteren, når den løber tør for strøm. PureFlame siger selv til via LED-indikatoren, når den er ladet helt op.

Ingen flamme, ingen gas, intet problem.
Til forskel fra traditionelle lightere, som benytter brandfarlige gasser, har PureFlame et opladeligt litium-ion-batteri. Ingen flamme, ingen sod. Derfor er PureFlame perfekt til at tænde stearinlys, pejse og lignende.

Hvordan fungerer det?
Når strømmen springer mellem to punkter på en el-ledning ioniseres luften, og der skabes en kraftig lysbue, som også giver høj varme. Springets afstand fastlægger også anvendelsen, strømforbruget og den lyd, som PureFlame afgiver. Vi mener, at vi har fundet det perfekte forhold mellem disse faktorer for at give den bedst mulige oplevelse.

Spec.:
- Opladelig
- Lithium-Ion batteri
- 19 cm
- USB-ledning medfølger
- Genindvundet materiale
- Gribevenlig
- To sikkerhedsafbrydere

Varenummer: 1546106

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse