Skægtrimmer fra Philips

Philips 8-i-1 Multitrimmer gør det nemt at føle sig velplejet. De forskellige tilbehør giver dig alle muligheder for at skabe et velplejet look. Alt fra at trimme skæg, næse- eller ørehår til at klippe håret derhjemme. Du kan også nemt gøre dine bakkenbarter og din frisure flottere. Alle Philips Multigroomers er vedligeholdelsesfrie med selvslibende skærelement og du behøver aldrig at oliere bladene.
Langvarigt skarpe skæreblade
Skærelementet i multitrimmeren er helt vedligeholdelsesfrie og selvslibende. Bladene holder sig på den måde skarpe og effektive uden at du behøver at oliere dem. Det betyder at bladene er lige så skarpe efter 3 års brug, som lige da du havde købt den.
Denne alt-i-et-trimmer klipper håret og trimmer og styler ansigtshåret
Alt-i-et-trimmeren har forskellige tilbehør, som kan bruges til at klippe hår, trimme skæg og fjerne næse- og ørehår.
Trimmer til både skæg og hår
Brug trimmeren uden kam for at få rene, skarpe linjer på både skæg og hår. Du kan også klikke skæg- eller hårkammene fast, hvis du vil have forskellige længder, når du styler.
Næse- og ørehårstrimmer fjerner uønskede hårstrå smertefrit
- Klik tilbehøret fast for at fjerne uønskede hårstrå fra ører og næse, helt smertefrit. Næsehårstrimmerens unikke teknologi med roterende skæreblade garanterer et hurtigt og effektivt resultat uden ryk og ubehag. Desuden har næsehårstrimmeren en beskyttende kappe, som garanterer, at du aldrig kommer til at skære dig.
6 robuste og holdbare kamme til både hår og skæg
Kammene er fremstillet i et specielt materiale, som er ekstra holdbart, så selv hvis du taber dem på gulvet, går de ikke i stykker. Der medfølger 2 stubbekamme (1,2 mm), 1 justerbar skægkam (3,7 mm) og 3 hårkamme (9, 12, 16 mm).
Medfølgende tilbehør
Tilbehøret er virkelig nemt at gøre rent. Både blade og kamme skal blot klikkes af og skylles.
Praktisk etui medfølger

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1509457

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.