CD & radio fra Philips

Lyt til musik, uanset hvor du er
Sølvfarvet og hvid 3 W CD Soundmachine med digitalmodtager. Nyd de enkle ting i livet og glæd dig over komforten. Med den kompakte, transportable Philips CD Soundmachine kan du ved hjælp af brugervenlige funktioner forkæle dig selv med din favoritmusik.

Spil CD, CD-R og CD-RW
Spil CD, CD-R og CD-RW. Philips er kendt for at lave produkter, der er kompatible med mange formater, som er til rådighed på markedet. Med dette lydsystem kan du lytte til musik fra CD, CD-R og CD-RW. CD-RW kompatibel betyder, at lydsystemet kan afspille både CD-R og CD-RW-diske. CD-R-diske kan optages en gang, og de kan benyttes i alle CD-afspillere. CD-RW-diske kan indspilles oven i allerede indspillede diske mange gange, og de kan bruges i kompatible CD-afspillere.

Total udgangseffekt på 3 W RMS
Samlet udgangseffekt på 3 W RMS. Dette system har samlet udgangseffekt på 3W RMS. RMS står for Root Mean Square (kvadratroden af middelværdien), som er en typisk måling af lydeffekt, eller rettere den elektriske energi, der overføres fra en lydforstærker til en højttaler, og som måles i watt. Mængden af elektrisk energi som leveres til højttaleren, og dens følsomhed bestemmer den lydeffekt, der genereres. Jo højere watt, des bedre lydeffekt fra højttaleren.

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1014185

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse