Dagcreme fra Peter Thomas Roth

En fugtighedscreme, der synligt hjælper med at reparere* og styrke hudens beskyttende barriere for at understøtte hudens naturlige mikrobiom, en usynlig barriere, der beskytter huden mod skadelige miljøpåvirkninger, der har en aldrende effekt på huden. Bygger på innovativ Gamma E Antioxidant-teknologi, præbiotiske og probiotiske ingredienser.
Fantastisk resultat. Forbedrer hudens elasticitet og modvirker kedelig og livløs hud, fine linjer og rynker forårsaget af skadelig miljøpåvirkning. Hjælper med at fjerne urenheder fra hud udsat for blåt lys fra tekniske enheder og hjælper synligt med at balancere, beskytte og forbedre mikrobiomens sundhed, mens den fugter huden.

Indeholder bl.a.
Gamma E Antioxidant-teknologi - ved hjælp af overlegen antioxidanteffekt hjælper det med at forbedre og synligt modvirke kedelig og livløs hud, fine linjer, rynker og reduceret elasticitet forårsaget af skadelig miljøpåvirkning.
3% ekstrakt af Butterfly Ginger-rod - hjælper med at synligt fjerne urenheder fra hud udsat for blåt lys fra tekniske enheder.
Pre/Pro-BioDefense-komplex - en blanding af præbiotiske og probiotiske ingredienser, der synligt hjælper med at balancere og beskytte huden.

Anvendelse: Lad fugtighedscremen, der skifter konsistens, smelte mellem fingerspidserne. Påfør kontinuerligt to gange dagligt på renset hud på ansigt og hals.

*Baseret på resultaterne af en 30-dages ansigtskortlægningsundersøgelse med klinisk måling på de 38 deltagere, hvis hudbarrierer først blev udsat for stress med negativ indvirkning og derefter gendannet (repareret) til sin naturlige sunde tilstand. Individuelle resultater kan variere.

Varenummer: 1638968

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.