Farve: No color

Peter Thomas Roth Retinol Fusion PM Night Serum 30 ml

719 DKK

Del købet op med Elpy.
Betal fra 90/mdr.
Læs mere

Elpy logo
Retinol Fusion PM Night Serum 30 ml

3 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage

Serum & olie fra Peter Thomas Roth

Et højkoncentreret retinolserum som vitaliserer huden ved hjælp af optimalt koncentreret mikroindkapslet retinol for maksimalt resultat og minimal irritation. Forekomsten af rynker og fine linjer reduceres mens hudens tekstur og hudtonen mærkbart forbedres.
En skånsom eksfoliering som stimulerer cellefornyelsen i huden med en kontinuerlig frigørelse af retinol i løbet af natten. Får huden til at syne levende, opfrisket og sund. Serummet har en fugtgivende formel der minimerer rødme og irritation. Velegnet til alle hudtyper, men først og fremmest en mere moden hud. Olie- og lugtfri.

Indeholder
-1% mikroindkapslet retinol tilføres huden som en depoteffekt på huden for at modvirke enhver irritation i tilfælde af følsomhed. Hudtonen glattes ud og fine linjer og rynker minimeres.
-C- og E-vitamin tilfører antioxidanter og glød samt beskytter huden.

Ryst grundigt inden brug. Påfør serummet på rengjort ansigt og dekolletage om aftenen, så den kan virke natten over. Hvis der opstår mild irritation eller rødmen, skal du bruge produktet hver anden nat til huden har tilvænnet sig. Byg derefter gradvis op til daglig brug om natten. Dette produkt indeholder høj koncentration af retinol, som kan øge hudens følsomhed over for sollys og øge risikoen for solskoldning. Brug derfor solbeskyttelse inden direkte soleksponering, når solen er stærkest. Gravide bør ikke bruge dette produkt.

Varenummer: 1569251

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.