Invaliditetsforsikring - Forsikringer - Ellos.dk
Kurv
VELKOMMEN TIL ELLOS

Forsikringer

Invaliditetsforsikring

Økonomisk støtte hvis ulykken der ikke må ske, sker

** Denne forsikring kan ikke nytegnes **

Ulykker er altid ubehagelige og skræmmende, uanset hvor små de er. Men hvad sker der ved en mere alvorlig ulykke, der fremover forhindrer dig i at bevæge dig frit? Alle hverdagens ting vendes op og ned og en tidligere så enkel ting som at gå op ad trapper i hjemmet er pludselig umulig.

Ellos Denmark A/S har i samarbejde med Chubb European Group lavet forsikringen Invaliditetsforsikring, som giver dig og din familie økonomisk tryghed ved medicinsk invaliditet som følge af en ulykke. Medicinsk invaliditet betyder at du efter en ulykke får en varig nedsættelse af kroppens funktioner. Så kan det være rart at få en reel økonomisk støtte. Graden af medicinsk invaliditet afgøres af din læge efter ulykken, og forsikringen Invaliditetsforsikring giver erstatning ved 5% invaliditet.

Hvis du allerede har tegnet forsikringen og har spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice på telefonnummer 33 13 55 33, eller klikke på ovennævnte links for mere information.

Forsikrede Hvad koster det?
Hovedforsikrede 99 kr./md.
Hovedforsikrede + partner 169 kr./md.
Hovedforsikrede + børn 169 kr./md.
Familie 239 kr./md.

Chubb European Group, Danmark, filial af Chubb European Group SE, fransk forsikringsselskab - er en dansk filial registreret med CVR-nummer 27385931 og besøgsadresse: Kalvebod Brygge 45, 2. sal -1560 København V. Chubb European Group SE er en virksomhed, der er omfattet af bestemmelserne i den franske forsikringslovgivning med registreringsnummer 450 327 374 RCS Nanterre og følgende kontor: La Tour Carpe Diem, 31 Place des Corolles, Esplanade Nord, 92400 Courbevoie, Frankrig. Chubb European Group SE har fuldt indbetalt aktiekapital på 896 176 662 € og ledes af Autorité de contrôle prudentiel et de résolution (ACPR) 4, Place de Budapest, CS 92459, 75436 PARIS CEDEX 09. Den danske filial er også under tilsyn af Finanstilsynet.

Ansøg om lån »
Mere info »