Oral B Eltandbørste iO7s Black Onyx UCB

1 799 DKK

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage

Tandpleje fra Oral B

Oral-B har overgået sig selv og skabt en tandbørstningsoplevelse i en klasse helt for sig selv.
Teknologiske fremskridt i verdensklasse for den mest grundige, skånsomme og støjsvage tandbørstning, du nogensinde har oplevet. Verdensførende design skaber et utrolig eftertragtet produkt. Når du går fra manuel tandbørstning til at bruge en el-tandbørste, så bliver tandbørstningen givetvis opgraderet. Men når du tager skridtet fra en almindelig el-tandbørste til iO, så får du en helt ekstraordinær oplevelse, som lyder, føles og ser ud på en helt ny måde.

Indhold:
1 iO7-håndtag med Ultimate Brush-hoved, 1 premium rejseetui, 1 oplader, 1 holder til børstehoved.

- Oral-B's bedste tandbørstning nogensinde med revolutionerende, magnetisk iO-teknologi for en professionelt ren følelse og en skånsom tandbørstningsoplevelse.
- Kombinerer det unikke, runde børstehoved fra Oral-B med skånsomme mikrovibrationer for en ren og frisk følelse og 100% friskere tandkød inden for en uge.
- Interaktivt farvedisplay viser vigtig information: børstningstilstand og påmindelse om udskiftning af børstehovedet samt hilser på dig ved start og smiler til dig, når du har gjort et godt stykke arbejde.
- Kunstig intelligens registrerer din tandbørstningsstil og guider dig så du når omkring alle tænder og ikke glemmer nogen.
- 6 smarte indstillinger for at gøre tandbørstningen mere personlig: Daglig rengøring, Blød, Tandkødspleje, Intensiv rengøring, Hvidgørende og Superfølsom.
- Forbedret smart tryksensor lyser rødt, hvidt eller grønt så du kan se om du børster for hårdt, for blødt eller med det rette tryk.
- Den magnetiske oplader kan fastgøres og tilbyder hurtig opladning på ca. 3 timer.

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1683201

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse