Ole Henriksen Transform Lemonade Smoothing Scrub 90 ml

349 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

1 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage

Ansigtspeeling fra Ole Henriksen

Et vegansk eksfolierende vitaminboost, der øjeblikkeligt skrubber og polerer din hud. Inspireret af frisk limonade kombinerer denne tilfredsstillende scrubcreme AHA-syre, citronskal og eksfolierende sukker for øjeblikkeligt at give en opfriskning, og ingredienser som basilikum og kamille giver en beroligende effekt.
Ole Henriksen Lemonade Smoothing Scrub arbejder dobbelt så hårdt for at opnå en blød hud med udstråling, da den arbejder med både kemisk og mekanisk peeling. AHA-syren opløser "limen", der holder på de døde hudceller - selvom vi bad dem om at forsvinde for længe siden - og hjælper med at reducere porernes synlighed. Med et enkelt scrub sparker det ultrafine eksfolierende sukker ind, og med en strøj får du en blød hud fyldt med glød og finere struktur.

Påføres på fugtig hud og masseres forsigtigt ind. Lad scrubcremen sidde i 2 minutter, før den skylles af med vand. Anvendes 2-3 gange om ugen. Kun til udvortes brug. Brug ifølge anvisningerne.
Dette produkt indeholder aktive ingredienser. Vi foreslår, at du starter med at teste en lille mængde på underarmen. Undgå øjenområdet.

Varenummer: 1635961

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse