Ole Henriksen Transform Dewtopia 20% Acid Treatment 30 ml

699 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage

Serum & olie fra Ole Henriksen

Vågn op i Dewtopia: oplev en ægte skønhedssøvn ved at vågne med en perfekt fugtet, jævn hud. Ole Henriksen introducerer Dewtopia™ 20% Acid Night Treatment - et effektivt, udjævnende serum med syrer, som arbejder, mens du sover. Dewtopia er et af Oles hidtil mest potente produkter med 20% syre, 10% AHA og 10% PHA. Resultatet? Vågn op med en betydeligt blødere, klarere og fornyet hud. Indeholder birkesaft, bomuldsvand og aloesaft, som har en beroligende og plejende indvirkning på din hud. Formlen er helt vegansk og passer til alle hudtyper. Med en sød duft af citrus.

Hvis du ikke er vant til syrer i din hudpleje, bør du fase dette produkt langsomt ind i din hudpleje. Begynd med at benytte det 1 gang om ugen og forøg derefter til 2-3 gange om ugen. Når din hud har vænnet sig til det, kan du bruge det hver nat. Hvis du er vant til at benytte syrer i din hudpleje, kan du begynde med at benytte den 2-3 gange om ugen og derefter hver nat.
Påfør et jævnt lag på rengjort ansigtshud før du går i seng. Du kan opleve at det "kilder" lidt i huden, når du påfører det.

Varenummer: 1662352

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse