Bodylotion fra Ole Henriksen

Ole Henriksen introducerer BeamCream Smoothing Body Moisturizer, det første kropsprodukt i sortimentet og det første produkt i hudplejeserien Touch. Oplev hudpleje til kroppen som er lige så effektiv som om den var lavet til ansigtet. BeamCream Smoothing Body Moisturizer er en fugtighedscreme til kroppen som er specielt udviklet til at øge fugtniveauerne og give træt hud glød og gøre den glat. Du mærker resultater efter kun 7 dage.

Ved at udnytte egenskaberne i AHA, frugtenzymer og koffein, udglatter BeamCream Smoothing Body Moisturizer også hudens struktur, reducerer forekomsten af mørke pletter og reducerer synligheden af fine linjer og rynker med 75,3 % (baseret på et klinisk 8-ugers studie på 35 personer).

Produktet har samme egenskaber som ansigtscreme, men er tilpasset kroppen. Konsistensen har en luftig, skøn konsistens og føles luksuriøs på huden. Ikke nok med det, en let, naturlig citrusduft gør BeamCream Smoothing Body Moisturizer til en fornøjelse at bruge.

- Fugtighedscreme til kroppen
- Blødgør, giver glød og udglatter
- AHA-syre eksfolierer døde hudceller og gør huden mere jævn og glat. Glem ikke SPF hvis du opholder dig i solen.
- Koffein hjælper med at give energi og styrke huden
- Essentielle fedtsyrer giver huden næring og pleje
- Vegansk formel

Påfør generøst på kroppen en gang om dagen efter rensning og massér ind i huden.

BeamCream Smoothing Body Moisturizer indeholder AHA som kan øge hudens følsomhed over for solen og risikoen for forbrændinger. Brug SPF og begræns din eksponering for solen.

Dette produkt indeholder aktive ingredienser; vi foreslår, at du tester en lille mængde på din underarm, før du bruger den, for at se, hvordan din hud reagerer.

Varenummer: 1681050

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse