Ole Henriksen Balance It All Set 60 ml + 65 ml + 15 ml

It’s a Black Friday deal!
Lige nu får du 25% rabat* på denne vare.
Rabatten fratrækkes i kassen.

Happy Shopping!

369 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

1 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage

Dagcreme fra Ole Henriksen

Balance It All er et sæt fra Ole Henriksen som giver dig en komplet hudplejerutine ved at reducere olie og kontrollere skinnende hud. Den eksfolierer og fjerner døde hudceller samt reducerer porer, fine linjer og rynker.

Find Your Balance ™ Oil Control Cleanser 60 ml er en enkel, skummende cleanser som renser porerne i dybden.
Balancing Force ™ Oil Control Toner 65 ml er en koncentreret skintonic som fjerner overflødig olie og forfiner porer samtidigt med at den opfrisker og forynger huden.
Cold Plunge Pore Remedy Moisturizer 15 ml er en let og fugtgivende creme til fedtet/kombineret hud. Med BHA og LHA afgifter cremen huden og minimerer porerne. Produktet udglatter også ujævnheder i hudens tekstur og bekæmper fine linjer, rynker og pigmentpletter.

Hudplejerutine morgen og aften:
Fugt ansigtet med varmt vand, og tag Find Your Balance ™ Oil Control Cleanser i våde hænder. Massér til det skummer, og fordel over huden med cirkelbevægelser. Skyl af med lunkent vand, og tør huden med et håndklæde.
Fugt en vatrondel med Balancing Force Oil Control Toner og stryg over ansigtet med cirkelbevægelser. Påfør derefter Cold Plunge Pore Remedy Moisturizer jævnt over ansigt og hals og massér forsigtigt med opadgående cirkelbevægelser

Varenummer: 1637337

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse