Nuxe Huile Prodigieuse Dry Oil Floral 100 ml

315 DKK Bedømmelse NaN af 5 ( 0 )

1 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage – Farve: No color

Serum, boostere & olier fra Nuxe

En nærende, reparerende og beskyttende tørolie for fløjlsblød hud og glansfuldt hår. Passer til alle aldre samt alle hud- og hårtyper. Indeholder arganolie som reparerer skadet hår. Fornyer hudens celler og modvirker for tidlig aldring. Tilfører næring og beroliger og fugter huden. Har også god effekt på strækmærker. En cocktail af velgørende urter for hele kroppen!

Indeholder arganolie, der reparerer, og tsubakiaolie og macadamiaolie, der er meget nærende og med anti-aging-egenskaber. Hasselnøddeolie er beroligende, sød mandelolie er blødgørende, mens kameliaolie tilfører fugt. Dokumenteret fugtgivende effekt over 8 timer. Indeholder også hjulkroneolie, som er udglattende og to forskellige former for E-vitamin, som er en antioxidant og modvirker for tidlig aldring af huden. Friske, delikate noter af grapefrugt, magnolie og moskus.

Bruges året rundt. Sprayes på hele kroppen efter brusebad eller karbad. Spray en lille mængde olie i håndfladen, og før den gennem håret for at få en naturlig, udglattende effekt. Kan også bruges som hårmaske. Velegnet efter solbad, eftersom den har en beroligende effekt. Giver en skøn glans og beskytter mod hudafskalning.

Varenummer: 1552505

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere