NORDFORM Kontinentalseng med/fast Fjärås velour

13 999 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Kun få tilbage,  levering 4-6 hverdage – Farve: Beige - sølvfarvet

Kontinentalsenge fra NORDFORM

Fjärås, en moderne luksuriøs kontinentalseng i velourstof og med dobbelt pocketfjedersystem. En seng, der giver et storslået og luksuriøst udtryk i soveværelset med sin høje højde og mange madrasser, bygget i 3 lag for at give en god søvn. Sengebundene er opbygget af en massiv træramme i fyrretræ med et pocketfjedersystem, som giver den rette aflastning og støtte til hele kroppen.
Boxmadrassen er opbygget af pocketfjedre med 7 komfortzoner, der er tilpasset til at give maksimal aflastning, når du sover, uanset om du sover på maven, ryggen eller siden. Madrassen er opbygget af microfibervattering og koldskum, som giver dig ekstra smidighed.

Samlet set er sengen bygget til at give en ekstra skøn sovekomfort som muligt og give et ensartet indtryk i sit fuldt polstrede design. Hele sengen hviler på ben i sølvfarvet aluminium.

Materiale springmadras: ramme i fyrretræ, plywood og pocketfjedre, Højde springmadras: 21 cm, Materiale topmadras: syntetisk fiber og koldskum, Højde topmadras: 9 cm, Samlet højde seng: 69 cm. Lettere samling kræves.

  • Dybde: 200 cm
  • Højde: 69 cm
  • Bredde: 160 cm
  • Fasthed: Medium/Fast

Varenummer: 1636638-01-22

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse