Jean Paul Gaultier Scandal Le Parfum Him EdP Refillable 100 ml

1 080 DKK

Del købet op med Elpy.
Betal fra 121/mdr.
Læs mere

Elpy logo
Scandal Le Parfum Him EdP Refillable 100 ml

2 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage

Parfume fra Jean Paul Gaultier

Scandal Pour Homme Le Parfum er en genopfyldelig Eau de Parfum Intense fra Jean Paul Gaultier med varme, træagtige noter. Den kraftfulde og skandaløse herreparfume er dedikeret til den stærke bokser - bokselegenden. Lav en overraskende entré med sød geranium efterfulgt af punchy tonkabønne. Afslut med sensuelt sandeltræ. Denne taktik fungerer altid! En lille spray og det er en sikker knockout - de overvældende og vanedannende træagtige ravnenoter giver duften en overlegen effekt!

Flasken er lavet til den sejrende bokser! Det er ingen overraskelse, at denne mester elsker at vise sig frem. Bemærk flaskens blændende krone og det sortlakerede glas, der perfekt matcher den uovervindelige bokser. Denne Eau de Parfum Intense er mere kraftfuld og stærk end sin forgænger Scandal Pour Homme Eau de Toilette. Den guldkronede mester med sin sortlakerede karisma gør indtryk fra det allerførste sprøjt af den træagtige ravduft - din garanti for sejr.

Topnote: geranium
Hjertenote: tonkabønne
Bundnote: sandeltræ

En Eau de Parfum Intense kan bruges dagligt og indeholder 12-20% duftkoncentrat, som giver et markant duftspor, der holder længere.

Anvendelse: Spray på de ønskede duftområder på kroppen, gerne der hvor du kan føle pulsen (f.eks. håndled, nakke, albue- og knæled).

Dette produkt indeholder antændelige stoffer og er klassificeret som farligt gods.

Varenummer: 1700376

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.