Parfume fra Hugo Boss

At være sin egen boss er at leve som én. At være en mand, som stoler på sine instinkter. Han venter ikke på at tingene skal ske - han får dem til at ske. Han tager kontrol over sit liv eftersom han ved at handling er vejen frem. Den styrke og karisma som kommer af, at man kender sig selv. Han er raffineret og hans varme er inspirerende. Boss Bottled Parfum afspejler hans stærke attitude - en dyb duft som lokker med smukke noter af træ, rav, orris og figen.

Boss Bottled Parfum er skabt af parfumørerne Annick Ménardo og Suzy Le Helley. Duften er den hidtil mest koncentrerede i den ikoniske Boss Bottled-duftserie. Denne træagtige eau de parfum indleder med friske noter af mandarin og noter af krydret røgelse. Boss-parfumen afslører en fascinerende dybde og kraft med hjertenoter af orris og figen, som afspejler mandens stærke karisma. Duften afrundes med noter af cedertræ og vegetabilsk læder som giver duften varme, kraft og långvarig intensitet.

Den velkendte Boss Bottled-flaske er lakeret i mat sort og det sorte låg har en smuk, børstet finish. Flasken og den matsorte æske er præget med guldbogstaver som afspejler denne modige herreduft.

Påføring:
Duften intensiveres af kropsvarmen. Påfør duften i knæhaser og albueled for at intensivere den og få den til at vare længere.

Duftnoter:
Topnoter: mandarin, røgelse
Hjertenoter: orris, figen
Bundnoter: cedertræ, vegetabilsk læder

Dette produkt indeholder antændelige stoffer og er klassificeret som farligt gods.

Varenummer: 1700255

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.