ghd Helios™ Hair Dryer Orchid Pink

1 399 DKK 1 749 DKK -20%

Del købet op med Elpy.
Betal fra 148/mdr.
Læs mere

Elpy logo
Helios™ Hair Dryer Orchid Pink

3 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage

Hårtørrere fra ghd

Opdag ghd heliosTM føntørrer i begrænset antal i orkidérosa. Ghd heliosTM er designet af ghd's førende ingeniører, fysikere og stylingprofesionelle og giver føntørring i salonklasse med 30% mere glans* og 3x mere strømlinet effekt*. Den unikke AeroprecisTM-teknologi kombinerer fire avancerede interne aerodynamiske elementer for at give en nøjagtig og ultrakraftig luftstrøm på 120 km/h. Det højkoncentrerede luftflow kanaliseres gennem et præcisionsformet mundstykke for at arbejde i kombination med ion-teknologi, for at reducere krus og flyvsk hår.

Ergonomisk balanceret, lav design og et skræddersyet akustisk system, som holder lydniveauet lavt og giver en behagelig stylingoplevelse. Skræddersy din føntørring efter dine behov med de forskellige effekt- og temperaturkontroller og fiksér frisuren med kold luft. Oplev kraftfulde, præcise resultater, og opnå et mere glat resultat.

Føl dig stærk med ghd helios™ føntørrer i begrænset antal, med et livligt, rosa ydre, smykket med "Take Control Now"-påmindelsen.

*Teknisk test 2019 sammenlignet med hår som lufttørrer
*forbrugertest med 107 kvinder, september 2020
**teknisk test efter 24 timer i et kontrolleret fugtigt miljø (50% RH 23 °C)

Varenummer: 1707080

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.