ghd Gold® Styler

1 799 DKK

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage – Farve: No color

Glattejern fra ghd

Vi introducerer vores nye ghd gold® professional styler - et glattejern med bevist effekt: Den giver et glattere og mere smidigt hår, som ser sundere ud*.
ghd gold® har dual-zone-teknologi for et førsteklasses resultat, hvilket betyder, at glattejernet er forsynet med to next generation varmesensorer, en på hver plade, for at kontrollere at den optimale stylingtemperatur på 185 ºC holdes konstant og jævnt fra rod til top.
ghd gold® styler har også en forbedret opvarmningstid på 25 sekunder og et flot design med runde former som giver en alsidig og fleksibel styling, så du hurtigt og nemt kan give dit hverdagslook det lille ekstra.
Med universalspænding, så du kan skabe et kreativt look , uanset hvor i verden du befinder dig og et beskyttende etui, som gør at du kan style dit hår i fred og ro selv når livet er hektisk og du er på farten. For at give dig ekstra sikkerhed sørger den automatiske slukkefunktion for at slukke din styler, når den ikke har været i brug i 30 minutter - så du behøver ikke at bekymre dig over, om du skulle have glemt at slukke den!
Beskyttelsesetui til pladerne, så du kan have styleren med, hvor du vil.

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1544356

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse