ghd Curve Soft Curl Tong - Skønhed - Ellos.dk
Kurv
ghd

Curve Soft Curl Tong

1 119DKK
1 399DKK
-20%
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

ghd curve® classic curl tone har en cylinder som er 32 mm i diameter, der er udviklet til at skabe store krøller og bløde lokker, samt et ergonomisk håndtag og en fjedrende klemme. Den beskyttende isolerende spids giver dig et sikkert sted, hvor du kan holde dit hår på plads, mens du krøller, og det indbyggede sikkerhedsstativ giver dig mulighed for sikkert at lægge krøllejernet fra dig under din styling. Andre praktiske funktioner omfatter en professionel længde af fleksibel styling, en automatisk afbrydelsesfunktion, når produktet ikke har været brugt i 30 minutter og universel spænding, så du kan bruge dit krøllejern overalt i verden. For at sikre, at den rette stylingstemperatur på 185 °C opnås og bevares, måler den nye ultrazone-teknologi i stylingredskabet tykkelsen af hver hårsektion. Dermed styles dit hår korrekt, samtidig med at dit hårs sundhed respekteres, for en styling, der holder hele dagen. SÅDAN ANVENDER DU PRODUKTET: For et blow dry-look med store, spændstige krøller skal du dele håret i 2 cm brede og dybe sektioner. Åbn klemmen og sno håret jævnt fordelt om krøllejernet. Luk klemmen for at holde håret på plads. Vent 5-8 sekunder og åbn derefter klemmen for at slippe håret. For at skabe luksuriøse bølger kan du inddele dit hår i sektioner lige som før, men i stedet vikle hår omkring cylinderen. Dette skaber et mere afslappet look. Hold håret på plads i 5-8 sekunder (klemmen slutter evt. ikke helt til, da den snoede hårsektion er tykkere) og slip derefter hårlokken. STYLINGTIP: Brug ghd curl hold spray til at forberede dit hår, før du krøller det. Det beskytter ikke kun dit hår mod krøllejernets varme, det sørger også for, at dine krøller holder i lang tid. Krøl alle sektioner af dit hår i samme retning for et glat, glamourøst look. For et look med mere volumen, skal du sno hårsektionerne skiftevis under og over styleren for at skabe krøller, der vender i hver sin retning. Brug en kam til at kæmme dit hår blødt eller en ghd paddle-børste til at børste dine krøller.

Faktura – Betal i slutningen af måneden

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Du behøver ikke at lægge penge ud for varer, som du eventuelt vælger at bytte eller returnere.
 • Du får en opdateret faktura på sms og mail i slutningen af måneden.
 • Du kan vælge at delbetale din faktura og få fordelene ved konto.
 • Faktureringsgebyr kun 19 kr.

Konto – Fordel din betaling

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Betal i det tempo der passer dig i op til 36 måneder (fra 50 kr./md).
 • Intet oprettelsesgebyr eller årligt gebyr.
 • Du kan benytte to betalingsfrie måneder pr. år.
 • Du kan supplere din konto med en fordelagtig Tryghedsforsikring.
 • Debitorrente udgør p.t. 29,84%, som er fradragsberettiget.

Express24

 • Med Express24, som altid skal afhentes på posthuset, får du for en tillægspris på 69 kr., ekstra hurtig levering af en normal postpakke. Bestil inden kl. 13.00, mandag-torsdag, samt fredag t.o.m. søndag kl. 13.00 og du får din pakke næste hverdag (til Bornholm og mindre øer tager det en ekstra hverdag). Bestiller du på andre tidspunkter, får du din pakke inden for 48 timer (Bornholm og mindre øer inden for 72 timer). Express24 gælder alle produkter, hvor valgmuligheden gives. Ved levering med Express24 skal du også vælge SMS-advisering.

Express Hjem

 • For kun 69 DKK ekstra kan du få din pakke leveret derhjemme den næstkommende hverdag.
 • Bestil frem til midnat mandag-torsdag for levering dagen efter. Bestillinger foretaget fra fredag til søndag leveres om mandagen.

Normal postpakke under 20 kg – til afhentning

 • Ved levering som normal postpakke afhentes pakken på posthuset eller valgt pakkeboks. Fri fragt for ordrer over 499 kr. efter fradrag af eventuelle rabatter. For ordrer mellem 1 - 499 kr. er fragtgebyret 49,90 kr. Du kan få besked via SMS eller brev, når din pakke er kommet frem til dit udleveringssted. Visse større produkter eller de som er længere end 150 cm (f.eks. store tæpper) kan ikke leveres med posten n

Normal postpakke under 20 kg – leveret på adressen*

 • Du kan vælge at få en normal postpakke leveret på din adresse*. Tillæg for bestilt levering på din adresse af normal postpakke er 19 kr.
  Er du ikke hjemme, eftersendes pakken og den kan hentes på posthuset den følgende dag.

Større varer som ikke kan sendes som normal postpakke

 • Større og tungere varer, f.eks. møbler, sendes som fragtgods til en tillægspris af 295 kr. uanset vægt. Disse varer køres hjem til dit hus eller trappeopgang af PostNord, som kontakter dig når varerne er klar til levering og aftaler en tid med dig. (En del af vores fragtgods har længere leveringstid end en uge).
 • Varens vægt er oplyst i produktteksten. Hvis vi ikke kan levere hele bestillingen samtidig opdeles tillægsprisen. Den sammenlagte transportudgift bliver dog aldrig mere, end hvis du havde modtaget alle varerne på én gang.

xSample text about reviews
Ansøg om lån »
Mere info »