Furninova Sofa Ellie - 2,5 pers.

13 999 DKK

2 tilbage på lager,  levering 3-5 hverdage – Farve: Læder cognacbrun

Sofaer fra Furninova

Ellos har designet nye sofamodeller der produceres af Furninova, en svensk leverandør af kvalitetsvarer. Sofa Ellie 2,5-pers. er en behagelig sofamodel med valgfrit betræk i tekstil eller semianilin-læder. Stellet er af massivt træ og ryggen er af plywood/spånplade. Fast komfort i koldskum svøbt med fibervattering. Nozagaffjedring for bedste komfort. Hynderne har aftageligt betræk. Sorte ben i træ, højde 18 cm. Mål: Bredde 164 cm, dybde 83 cm, højde 90 cm. Siddehøjde 45 cm og siddedybde 58 cm. Vælg farve i et unikt stonewashed stof (60% bomuld, 40% hør. Martindale 20.000) eller et robust læderbetræk. Vægt 47 kg (læs om fragt og transportudgift under fanen "Levering"). Leveres monteret. Benene sættes på ved levering.

Vil du se nærmere på et stof og mærke kvaliteten? Send en mail til customerservice@ellos.dk, eller ring på 70 100 200 og bestil en gratis stofprøve! Angiv det varenummer, der står længst nede i denne beskrivelse.

Behandling af læderbetræk: Læder er et naturmaterial som skal rengøres og vedligeholdes regelmæssigt for at holde sig pænt, og for at der ikke skal opstå misfarvninger. Ud over at holde møblet frit for støv og snavs og ikke udsætte læderbetrækket for direkte sollys i en længere periode, kan du købe velegnede produkter til at vedligeholde læder hos læderforhandlere og i velassorterede butikker.

  • Dybde: 90 cm
  • Højde: 18 cm
  • Antal siddepladser: 2
  • Siddedybde: 58 cm
  • Siddehøjde: 45 cm
  • Bredde: 164 cm

Varenummer: 1501879-04-0

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse