FOREO Eltandbørste Issa Baby

698 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage – Farve: Bubble blue dino

Pusle & pleje fra FOREO

Foreo Issa baby er en opladelig, ikke-slibende eltandbørste som er specielt udformet til børn mellem 0 og 4 år. Issa baby har bløde silikonehår og blød pulsering, så det er den optimale løsning til tidlig mundhygiejne. Issa baby har et fast børstehoved og er uden BPA og ftalater. Tandborsten har en massagefunktion som fjerner madrester samtidigt med at den stimulerer tændernes vækst. Tandbørsten dækker alle tænderne fra alle vinkler, og det gør denne tandbørste ideel til spædbørn, allerede inden de har fået den første tand. Viser et symbol med et glad ansigt, når du har børstet i 2 minutter. Issa baby kan anvendes i 265 dage med en enkelt en USB-opladning.

Sådan gør du:
1. Tryk på universalknappen én gang for børstetilstand eller to gange for massagetilstand. Afhængigt af barnets alder anvendes den mængde tandpasta som din tandlæge har anbefalet, enten en beroligende gel som er tilpasset spædbørn eller en tandpasta.
2. Du kan opmuntre barnet til at bruge Issa baby på samme måde som med en manuel tandbørste, hvor tænderne børstes og tandkødet masseres med cirkelbevægelser i 2 minutter. Når der er gået to minutter vises et symbol med et glad ansigt for at belønne barnet for et godt stykke arbejde.
3. Sluk ved at trykke på universalknappen en tredje gang.
4. Skyl med vand.

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1672984-03-0

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse