FOREO Bear mini

1 795 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage – Farve: Pearl pink

Rensebørster fra FOREO

Bear mini er Foreos nye innovation som tager anti-aging til et helt nyt niveau. Bear mini arbejder med mikrostrøm som aktiverer ansigtsmusklerne og giver dem en riktig workout! Ved hjælp af 3 forskellige intensiteter giver Bear mini dig et opstrammende og mere spændstigt resultat på de områder, som du behandler. Behandlingen er smertefri og er nem at udføre. Foreos T-Sonic™-pulseringer, som Bear mini også arbejder med, øger blodcirkulationen og hjælper produkterne med at trænge ind.

En USB-opladning rækker op til 90 anvendelser. Fremstillet af medicinsk silikone, som alle Foreos produkter er.

Ved første brug skal Bear synkroniseres med din Foreo-app for at blive registreret (garanti) og låst op. Derefter kan du enten starte Bear med knappen (genvej: tryk flere gange for forskellige intensiteter), eller vælg et program i appen, og følg procedurerne.

Brug vandbaserede produkter med Bear samt Foreos Serum Serum Serum for sikker brug. Brug aldrig Bear uden et vandbaseret serum.

Sådan gør du:
1. Sørg for at din Bear er helt tør. Rengør med et oliefrit cleaner og tør dit ansigt helt fri for makeup-rester og andre fedtstoffer, der kan omdirigere mikrostrømmen og gøre behandlingen ineffektiv.
2. Massér Serum Serum Serum ind på de områder, du vil behandle eller i hele ansigtet, indtil det absorberes i huden.
3. Tryk på knappen for at aktivere Bear. De små lys under knappen viser selve strømintensiteten. For at ændre intensiteten skal du hurtigt klikke på knappen en gang, så kommer du til det næste niveau. Med et dobbeltklik kan du slå T-Sonic™-pulsering fra. Hvis du bruger appen, får du adgang til flere intensiteter og muligheder.
4. Hold begge metalkugler let mod dit ansigt, og flyt dem forsigtigt over dit ansigt og hals. Begge kugler skal have kontakt med huden hele tiden. Før Bear med let hånd langsomt udad og opad fra ansigtet for de bedste resultater.
5. Når du er færdig med behandlingen, skal du slukke for enheden ved at holde knappen nede i 3 sekunder. Påfør valgfrie hudplejeprodukter efter behov.

Bear kan anvendes af alle, men undgå brug hvis du er gravid eller har pacemaker. Ved andre afvigende tilfælde, rådfør dig med din dermatolog/læge inden.

Varenummer: 1646547-02-0

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse