Farve: Natur/natur

Exotan Solseng Bamboo med hynder

15 999 DKK

Del købet op med Elpy.
Betal fra 1.385/mdr.
Læs mere

Elpy logo
Solseng Bamboo med hynder

Kun få tilbage:  levering 3-4 uger

30% rabat på din dyreste vare* når du køber for mindst 169 DKK. Brug koden: 455768

*Gælder t.o.m. 6/12. Se samtlige vilkår i kassen.

Liggestole & solsenge fra Exotan

- Rummelig og behagelig solseng
- Fremstillet af naturmaterialet bambus
- Hynderne har stofbetræk som tåler udendørs brug
- H 43 cm x B 217 cm x D 85 cm

Gør din altan eller udrummet klar til lange sommerdage med denne behagelige solseng. Bamboo solseng med hynde fra det hollandske brand Exotan sørger for, at du kan nyde de dovne sommerdage.

Materiale
Havemøbler af bambus giver øjeblikkelig feriestemning. Bambus er et meget stærkt naturmateriale som desuden er utroligt fleksibelt, hvilket garanterer en høj holdbarhed. Bambus er meget lyst i farven, men kan reagere stærkt på omgivelserne. Vejrpåvirkning gør, at bambus langsomt bliver gråligt eller mugner. Dette påvirker ikke møblets konstruktion, kvalitet eller levetid. Hynden har et kraftigt betræk og fyld af standardskum. Dette betyder, at hynden ikke kan efterlades udendørs, så den skal tages ind efter brug.

Mål
Bamboo solseng med hynde har en højde på 43 cm, en bredde på 217 cm og en dybde på i alt 85 cm. Ryglænet kan indstilles til en behagelig position. Benene er 31 cm høje og måler 7 cm i diameter. Solsengen tåler en maksimal belastning på 100 kg.

Rengøring
Alle møbler af bambus er forbehandlede for at bremse aldringsprocessen. For at øge levetiden anbefales det at møblerne behandles en gang om året med et beskyttelsesmiddel til bambus. Pletter kan slibes med fint sandpapir inden behandling. Beskyt møblerne mod regn om natten og dæk med plastfilm eller beskyttende overtræk om vinteren. Hvis det er muligt opbevares møblerne indendørs om vinteren. Sørg altid for at møblerne ikke står i vand eller at der ligger vand på møblerne efter et regnskyl. Vandet trænger ind i møblerne og lave mærker efter noget tid. Disse pletter er ikke altid lette at fjerne. Fjern andre pletter med en neutral sæbe. Brug ikke kemikalier eller højtryksrensning.

Levering
Bamboo solseng med hynde leveres i flere pakker.

  • Montering: Leveres usamlet
  • Længde/dybde: 85 cm
  • Højde: 43 cm
  • Antal siddepladser: 1
  • Siddedybde: 85 cm
  • Siddehøjde: 43 cm
  • Bredde: 217 cm

Varenummer: 1700458-01-0

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.