Loungesæt fra Exotan

- Rummelig hjørnesofa og matchende sofabord i stilrent design til udendørs brug
- Fremstillet af FSC-certificeret teak med stel i aluminium
- Udendørshynder i mørkegrå medfølger
- H 63 cm x B 245 cm x D 245 cm

La Vida loungesæt fra det hollandske brand Exotan er et afslappende hjørne til livsnyderen. Find ro og fred udendørs i den skønne hjørnesofa af FSC-certificeret teak med stel af mørkegrå aluminium. Sæt den rummelige hjørnesofa på en solrig plads udendørs hvor du kan slappe af og opleve luksuriøs komfort.

Materiale
Havemøblerne fra Exotan er fremstillet af FSC-certificeret teak. Teak er et tropisk løvtræ og en yderst holdbar træsort. Alt teak i vores kollektioner er FSC-certificeret. Teak har en unik mørkebrun/rødlig farve som giver et meget luksuriøst udtryk. Teak er kendetegnet af en tæt, lige årringstruktur og er derfor meget egnet til bearbejdning. Men når teak anvendes udendørs kan det blive misfarvet og få smalle sprækker. Dette påvirker ikke konstruktionen. Hynderne har stofbetræk til udendørs brug og fyld af standardskum. Steller er fremstillet af holdbart aluminium som er pulverlakeret i mørkegrå farve.

Mål
Loungesofaen har en højde på 63 cm og en bredde og dybde på 245 cm. Sofaens siddehøjde er 43 cm og sofabordet har samme højde. Siddebredden på de lige hynder er 70 cm. Sofaen, med hynderne, har en siddedybde på 52 cm. Benene af aluminium er 28 cm høje og måler 4 x 4 cm. Loungesættet tåler en maksimal belastning på 500 kg ved jævn fordeling.

Rengøring
Havemøbler i teak bør regelmæssigt vedligeholdes med produkter, der er beregnet til det. Spørg gerne farvehandleren for at få råd og information. Rengør ikke teak med for meget vand, da det får træfibrene til at stikke ud og giver ru overflade. Hynderne har fyld af standardskum. Det betyder, at du ikke kan efterlade hynderne udendørs. Opbevar altid hynderne tørt og beskyttet mod sollys. Dette forhindrer at fugt og skimmel trænger ind i hynderne. Beskyt møblerne mod regn om natten og dæk med plastfilm eller beskyttende overtræk om vinteren. Hvis det er muligt opbevares møblerne indendørs. Sørg altid for at møblerne ikke står i vand eller at der ligger vand på møblerne efter et regnskyl. Vandet trænger ind i møblerne og lave mærker efter noget tid. Disse pletter er ikke altid lette at fjerne. Fjern andre pletter med en neutral sæbe. Brug ikke kemikalier eller højtryksrensning.

Levering
La Vida loungesæt leveres i flere pakker.

  • Montering: Leveres usamlet
  • Længde/dybde: 245 cm
  • Højde: 63 cm
  • Antal siddepladser: 4
  • Siddedybde: 52 cm
  • Siddehøjde: 43 cm
  • Bredde: 245 cm

Varenummer: 1700459-01-0

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.