Sofaer & bænke fra Exotan

- Meget behagelig havebænk med hynder
- Fremstillet af naturmaterialet bambus
- Hynderne har stofbetræk som tåler udendørs brug
- H 86 cm x B 180 cm x D 80 cm

Gør din altan eller udrummet klar til lange sommerdage med denne behagelige havebænk. Bamboo havebænk med hynder fra det hollandske brand Exotan sørger for, at du kan nyde de dovne sommerdage.

Materiale
Havemøbler af bambus giver øjeblikkelig feriestemning. Bambus er et meget stærkt naturmateriale som desuden er utroligt fleksibelt, hvilket garanterer en høj holdbarhed. Bambus er meget lyst i farven, men kan reagere stærkt på omgivelserne. Vejrpåvirkning gør, at bambus langsomt bliver gråligt eller mugner. Dette påvirker ikke møblets konstruktion, kvalitet eller levetid. Hynderne har et kraftigt betræk og fyld af standardskum. Dette betyder, at hynderne ikke kan efterlades udendørs, så de skal tages ind efter brug.

Mål
Bamboo havebænk med hynder har en højde på 86 cm, en bredde på 180 cm og en total dybde på 80 cm. Bænkens siddehøjde med siddehynder er 46 cm og siddedybden er 46 cm med de behagelige ryglænshynder. Armlænene er 21 cm høje fra sædet. Havebænken tåler en maksimal belastning på 250 kg.

Rengøring
Alle møbler af bambus er forbehandlede for at bremse aldringsprocessen. For at øge levetiden anbefales det at møblerne behandles en gang om året med et beskyttelsesmiddel til bambus. Pletter kan slibes med fint sandpapir inden behandling. Beskyt møblerne mod regn om natten og dæk med plastfilm eller beskyttende overtræk om vinteren. Hvis det er muligt opbevares møblerne indendørs om vinteren. Sørg altid for at møblerne ikke står i vand eller at der ligger vand på møblerne efter et regnskyl. Vandet trænger ind i møblerne og lave mærker efter noget tid. Disse pletter er ikke altid lette at fjerne. Fjern andre pletter med en neutral sæbe. Brug ikke kemikalier eller højtryksrensning.

Levering
Bamboo havebænk med hynder leveres i flere pakker.

  • Montering: Leveres usamlet
  • Længde/dybde: 80 cm
  • Højde: 86 cm
  • Antal siddepladser: 2
  • Siddedybde: 46 cm
  • Siddehøjde: 46 cm
  • Bredde: 180 cm

Varenummer: 1700448-01-0

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.