Sofaer fra Ellos Home

3-pers. sofa med betræk i velour. Klassisk, opdateret model med faste siddehynder og to løse rygpuder. Ryghyndernes betræk er aftageligt, fast betræk på øvrige dele. Ben af metal. Totale mål: højde 80 cm, bredde 213 cm, dybde 90 cm. Siddehøjde 44,5 cm, siddedybde 56 cm, siddebredde 179 cm. Benhøjde 16 cm. Højde fra gulv til armlæn 60 cm. Leveres monteret. Benene sættes på ved levering.
Bagside og stel: Massiv fyrretræ og plywood. Elastikbånd. Fyld af skum og polyestervat.
Armlæn: Massiv fyrretræ og plywood. Skumfyld. Martindale >40000.
Siddepude: Skum, løse fibre.
Rygpude: Løse fibre.

Vil du se nærmere på et stof og mærke kvaliteten? Send en mail til customerservice@ellos.dk, eller ring på 70 100 200 og bestil en gratis stofprøve! Angiv det varenummer, der står længst nede i denne beskrivelse.

Vedligeholdelse af velour:
Velour er et blødt stof, som er nemt at rengøre og holde i pæn stand. Støvsug dit møbel, og anvend et støvsugermundstykke med bløde børster. Du kan også bruge en fnugrulle eller en blød klædebørste. Brug børste eller støvsuger i luvens retning og ikke mod hårene.
Du kan fjerne mærker og aftryk ved hjælp af damp, enten med et dampstrygejern eller en steamer.
Hvis du spilder på dit møbel, skal du fugte pletten udefra og ind. Brug en klud eller et håndklæde og dup pletten uden at trykke for meget på den. Hvis det er fedtet væske, kan du bruge et passende pletfjerningsmiddel (test først på et mindre synligt område).

Varenummer: 1536894-02-0

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere