Siddehynder & stolehynder fra Ellos

Madras som kan bruges både til solseng og separat. Yderstof i bomuld med syede kanaler. Håndtag i den ene ende. Fyld af genindvundet polyester. Let at have med, leveres sammenrullet med bindebånd. Str. 60x190 cm. Tykkelse 3 cm.

Produktet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certificeringen garanterer, at produktet er testet og fri for stoffer, som kan være sundheds- og miljøskadelige.
Licensnummer og testinstitut: 12.HIN.13300 HOHENSTEIN HTTI

Produktet er GRS-certificeret, hvilket betyder, at det består af sporbart genindvundet materiale og opfylder GRS' miljømæssige og sociale krav til ansvarsfuld produktion gennem hele fremstillingsprocessen. Samtidigt får gamle ressourcer nyt liv i stedet for at der forbruges nye.
Licensnummer: GCL-4GR3083

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for en mere effektiv anvendelse af vand og reduceret brug af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Ellos, ansvarsfuldt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

 • Fyld: 100% Polyester
 • Materiale: 100% Bomuld
 • Vask: Håndvaskes

Varenummer: 1624526-01-640

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Match med

 • Ellos Home - Pudebetræk Liva

  Ellos Home Pudebetræk Liva

  59 DKK 99 DKK -40%

Anmeldelser

Vis 1 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 5.0 af 5

 • Bedømmelse 5 af 5

  Så fin og funktionel

  Bortset fra at varen ikke blev leveret i første omgang, så er madrassen meget tro mod bill…

  MxeniaZ — 2021-04-23

Hvordan fungerer anmeldelser?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.