Bomulds- & kludetæpper fra Ellos Home

Vævet tæppe i bomuld og spandex, fremstillet af genindvundet materiale. Frynser i enderne.
Da tæppet er fremstillet i genindvundet materiale kan mindre forskelle i farvenuance forekomme mellem forskellige tæpper.

RCS-certificeret 858811, hvilket vil sige, at produktet består af genindvundet materiale. Med genindvundet materiale bruges gamle ressourcer i stedet for nye.

Produktet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certificeringen garanterer, at produktet er testet og fri for stoffer, som kan være sundheds- og miljøskadelige.
Licensnummer og testinstitut: 17.HBD.29116 HOHENSTEIN HTTI

 • Facon: Rektangulær
 • Betræk: 90% Bomuld, 10% Spandex
 • Vask: Maskinvask 30°

Varenummer: 1573506-01-36

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

A better choice

For at hjælpe dig som kunde, der vil shoppe mere bæredygtigt, har vi skabt miljøstemplet A better choice. Produkter med dette stempel er produceret med hensyn til miljøet. Det sker gennem mere miljøvenlige valg af materialer og bedre produktionsprocesser med lavere ressourceforbrug. For at et produkt på Ellos kan klassificeres som A Better Choice, skal materialesammensætningen bestå af mindst 50 % bæredygtigt materiale. Ellos' bæredygtige materialer inkluderer: Økologisk bomuld, genindvundet bomuld, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve genindvundet polyester, genindvundet polyamid, European Flax (hør) og FSC-certificeret træ. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomuld. BCI er en global nonprofitorganisation, der uddanner bomuldsdyrkere i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning, og arbejder for en mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. BCI sikrer bomuldsbøndene bedre sociale, økonomiske og miljømæssige vilkår. Når du køber et BCI-mærket produkt, støtter du sammen med Ellos ansvarlig dyrket bomuld. Det betyder dog ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

Anmeldelser

Vis 2 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 4.5 af 5

 • Bedømmelse 5 af 5

  Super fint bomuldstæppe

  Rigtig fint tæppe - husk at købe filt til under tæppet

  Anna123 — 2020-06-14

 • Bedømmelse 4 af 5

  Som forventet :-)

  Levede op til mine forventninger. Pris og kvalitet er god.

  AL26 — 2020-02-02