Dagcreme fra Elizabeth Arden

Elizabeth Arden Advanced Ceramide Lift and Firm Day Cream er en anti-aging dagcreme, der nu er blevet omformuleret med en mere effektiv formel. Med 5 gange flere ceramider* end før, genopbygger og genopretter denne dagcreme din hud bedre end nogensinde. Udviklet med en anti-aging 3D FIT teknologi med det formål at skabe hudpleje, der styrker og intensivt fugter huden, og virker opstrammende. Denne ultralette ansigtscreme er beriget med ceramider, tetrapeptider og edelweiss-ekstrakter, der giver dig et synligt resultat efter blot 1 uge**. Cremen modvirker tør hud, skaber en luksuriøs følelse og smelter hurtigt ind i huden.

Fordele:
- Mere definerede ansigtskonturer efter kun 1 uge. Huden føles fastere og mere stram.
- Nu med 5 gange flere ceramider.
- Udviklet med en 3D FIT-teknologi, der styrker, fugter og opstrammer huden.
- Ultralet og hurtigabsorberende formel. Findes både som dag- og natcreme.

* Baseret på Advanced Ceramide Lift og Firm Day Cream før omformulering** Baseret på uafhængig forbrugerundersøgelse af dag- og natcremer; 58 kvinder; 1 uge.

Hovedingredienser:
- Ceramider styrker og beskytter vores hudbarriere mod ydre påvirkninger, samtidig med at de hjælper med at bevare den naturlige fugt, der findes i vores hud.
- Tetrapeptider udglatter synligt fine linjer og rynker og hjælper med at genoprette hudens fasthed.
- Edelweiss ekstrakt hjælper med at understrege ansigtets konturer og opstrammer en blød hud for et mere skulpturelt look.
- E-vitamin er en nærende antioxidant, der beskytter mod ydre aggressioner og frie radikaler. Røde alger beskytter hudens naturlige ceramider og supplerer med tabt fugt for en øget blødgørende og hydreret følelse.

Varenummer: 1681108

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.