ColourWear Skibukser Tilt Pant

1 190 DKK 1 700 DKK -30%

1 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage – Farve: K30-green

Skibukser fra ColourWear

Skibukser Tilt Pant fra ColourWear i let vatteret model med normal pasform. PineTech-membran gør dem helt vandtætte med god åndbarhed. Vandsøjletryk 10.000 mm og åndbarhed 10.000 g/m2/24t. Alle sømme er tapede. Linning med bæltestropper og blød fleece på indersiden. Lukning med trykknap og velcro. Linningen kan justeres med velcroremme i siderne. Gylp med lynlås. To lommer med lynlås foran og to benlommer med lynlås og klap. Lynlåsåbning med mesh på indersiden af lårene for ekstra ventilation. Snefang i benkanten.
Yderstoffet er fremstillet i genindvundet energibesparende polyester, fremstillet af genindvundne PET-flasker med vandafvisende, økologisk overfladebehandling.

  • Fyld: 100% Polyester
  • For: 100% Polyester
  • Betræk: 100% Polyester

Varenummer: 1619547-01-S

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

A better choice

For at hjælpe dig som kunde, der vil shoppe mere bæredygtigt, har vi skabt miljøstemplet A better choice. Produkter med dette stempel er produceret med hensyn til miljøet. Det sker gennem mere miljøvenlige valg af materialer og bedre produktionsprocesser med lavere ressourceforbrug. For at et produkt på Ellos kan klassificeres som A Better Choice, skal materialesammensætningen bestå af mindst 50 % bæredygtigt materiale. Ellos' bæredygtige materialer inkluderer: Økologisk bomuld, genindvundet bomuld, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve genindvundet polyester, genindvundet polyamid, European Flax (hør) og FSC-certificeret træ. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomuld. BCI er en global nonprofitorganisation, der uddanner bomuldsdyrkere i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning, og arbejder for en mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. BCI sikrer bomuldsbøndene bedre sociale, økonomiske og miljømæssige vilkår. Når du køber et BCI-mærket produkt, støtter du sammen med Ellos ansvarlig dyrket bomuld. Det betyder dog ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse