Clarins Sun Care Lotion Spray Spf 50+ Body 150 ml

GAVE MED I PAKKEN
Køb to valgfrie solprodukter fra Clarins, og få Moisture Rich Bodylotion 100 ml med i købet til en værdi af 159 DKK! Gælder varer mærket med GAVE MED I KØBET så længe lager haves eller t.o.m. 5/7.
Happy Shopping //ellos

239 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

3 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage – Farve: No color

Solprodukter fra Clarins

En højbeskyttende sollotion til kroppen, der er let at påføre takket være den ultrafine spredning fra sprayflasken. Beskytter huden mod solens skadelige virkninger og giver fugt, for at fremhæve en smuk solbrun hud. Passer til alle hudtyper under alle betingelser (uanset din destination eller aktivitet). Efterlader huden blød, uden hvide mærker. Eksotisk duft med solrige noter. Indeholder bl.a. Clarins eksklusive multibeskyttelse: en kombination af solfiltre for at give optimal beskyttelse mod UVA/UVB: ekstrakter af senna, platan, oliventræ, baobab, ærter og aloe vera for at forhindre synlige tegn på aldring og dehydrering.
Spray lotionen over kroppen inden huden udsættes for sol. Fordeles jævnt over tør. Smør dig ind mindst hver anden time og altid efter svømning.
For en mere glansfuld og jævnere solbruning skal du exfoliere kroppen et par dage før huden udsættes for sol, med en af Clarins exfoliators. Påfør Clarins After Sun om aftenen for at forlænge den solbrune glød og for at forbedre hudkvaliteten.

Varenummer: 1550005

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse