Made & trøste fra Carl Oscar

En 100% tæt flaske, der holder drikken varm eller kold gennem vores VacuumShield-teknologi

Flasken rummer 0,35 L og har dobbelt væg med vakuumisolering. Den er lavet af 18/8 fødevaregodkendt, rustfrit stål og holder drikken kold i op til 20 timer eller varm i op til 7 timer.

TEMPflasken er ekstremt holdbar og kan bruges igen og igen. Dette gør den til et førstevalg ud fra et miljømæssigt synspunkt sammenlignet med mange andre flasker. Den er designet til daglig brug. Ideel til børn at have med på legepladsen, på udflugten, træningen eller under rejsen. Flasken er designet med en bred åbning og afrundede kanter, hvilket betyder let rengøring og ingen hjørner, hvor bakterier kan gemme sig. Alle flaskens dele er naturligvis BPA-, ftalat- og blyfri. Et andet plus ved rustfrit stål er, at det ikke bevarer eller afgiver smag.

TEMPflasken leveres med to låg. Et til varm og kold drink med 18/8 rustfrit stål på indersiden, så drikken ikke kommer i kontakt med plastik. Det er også isoleret for at holde drikken varm eller kold endnu længere. Det andet er et drikkelåg til kolde drikke, der er udstyret med et sugerør, så flasken kan holdes oprejst, når man drikker.

- Materiale: Rustfrit stål, PP-plast & Silikonepakninger
- Mål: Ø 7,4 x 19,7 cm
- Vægt: 255 g
- Volumen: 0,35 L

  • Højde: 19.7 cm
  • Bredde: 7.4 cm

Varenummer: 1684658

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse
Hvordan fungerer anmeldelser?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.