Braun Barbermaskine Serie 8 8460cc

3 999 DKK

2 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage

Barbermaskine fra Braun

Velkommen til næste niveau inden for barbering med Braun Series 8, en elektrisk barbermaskine til mænd, der er både effektiv og nænsom i hvert eneste strøg. Med Brauns unikke soniske teknologi, der bruger 10.000 mikrovibrationer for at hjælpe med at fange flere hår med nænsomt glid på huden. Den elektrisk barbermaskine har et 40° bevægeligt hoved, der tilpasser sig ansigtetes konturer og sikrer en glat barbering selv på vanskelige områder. 5-i-1 SmartCare-center som får barbermaskinen til at føles som ny, hver dag.

Pakken indeholder:
1 barbermaskine
1 5-i-1 SmartCare-center
1 rengøringspatron
1 rejseetui
1 rengøringsbørste
1 Smart-kontakt
1 brugsanvisning

Hjælper til at fjerne flere hårstrå: Barbermaskinen anvender Brauns unikke soniske teknologi med 10.000 mikrovibrationer som får den til at glide nænsomt på huden.
Den næste generations nærhed også i problemområder: Barbermaskinen har et hoved, der kan bevæge sig i 40° og fritstående blade, der automatisk følger ansigtets konturer for en nærhed og nænsomhed mod huden i hele ansigtet.
5-i-1 SmartCare-center: Intelligent valg af rengøringsprogram, automatisk opladning og hygiejnisk rengøring, smøring og tørring af barbermaskinen - så den føles som ny med et enkelt tryk på en knap.
Fremstillet i Tyskland: Barbermaskinen til mænd er desuden 100% vandtæt og kan anvendes med skum, gel eller i bruseren.

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1683084

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse