Bondi Sands Pure Self Tan Foaming Water 200 ml

Black Week – Super Deal
Find tusindvis af varer med op til 70% rabat*!

Happy Shopping!

164 DKK 219 DKK -25% Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage

Selvbrunere fra Bondi Sands

Bondi Sands lette, transparente Foaming Water er udviklet til at give en naturlig, gylden glød på kun 6-8 timer og den behøver ikke blive skyllet af. Med sin transparente formel kombinerer Bondi Sands sin omtalte effekt af gylden glød med aktive hudplejeingredienser; fugtgivende hyalyronsyre, C-vitamin, som giver glød, og reparerende E-vitamin. Pure er dermatologisk testet, parfumefri samt uden farvestoffer og derfor egnet til alle hudtyper, også de mest følsomme.
Pure er pakket i 100% genanvendelig emballage for at begrænse yderligere miljøpåvirkninger. Undlad at ryste produktet, da luften i flasken er med til at skabe den perfekte skumstruktur for nem påføring. På den måde får du det bedste resultat.

Trin 1: For at opnå en jævn brun tone uden striber, skal du sikre at huden er ren, eksfolieret og uden fugtighedscreme.
Trin 2: Tryk Bondi Sands Pure Self Tan Foaming Water direkte ud på huden. Med din Bondi Sands påføringshandske bruges lange, strygende bevægelser for en jævn påføring på ben, arme og krop. Brug resterende mængde på handsken til albuer og knæ.
Trin 3: Huden skal føles tør, før du tager tøj på. Kræver ikke afskylning, hvilket er praktisk. Lad produktet sidde i min. seks timer for et optimalt resultat. For at opnå en dyb glød kan du påføre igen efter 30 minutter fra første påføring. Vask hænderne grundigt efter anvendelse.

Varenummer: 1639005

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse