Selvbrunere fra Bondi Sands

Oplev næste generations brun uden sol med Bondi Sands Aero Dark Foam. Denne ultralette aerosolmousse er lige så let som luft og har en dobbeltvirkende formel, som giver en dyb, langvarig gylden tone samtidig med, at den fugter huden ved hver påføring. Beriget med arganolie og med en duft af kokos skaber Aero Liquid Gold Foam et gyldent glow takket være sin Quick Dry-formel, som tørrer i løbet af ingen tid og ikke behøver at blive skyllet af.

Trin 1: Sørg for, at din hud er ren, eksfolieret og fri for fugtighedscreme, så du opnår en jævn og linjefri solbrun hud.
Trin 2: Påfør rigeligt med Bondi Sands Aero-produkt på en Bondi Sands Application Mitt eller Back Applicator, og før det på ben, arme og krop med lange, fejende bevægelser. Påfør handskens resterende rester på ansigt, albuer og knæ.
Trin 3: Behøver ikke at skylles af, men vent, indtil huden føles helt tør, før du tager tøj på. Det bedste resultat opnås ved at lade det virke i mindst 6 timer inden næste bad.

Dette produkt indeholder antændelige stoffer og er klassificeret som farligt gods.
Ekstremt brandfarlig aerosol. Trykbeholderen kan eksplodere ved opvarmning. Holdes væk fra varme (temperatur over 50 °C), varme overflader, sollys, gnister, åben ild og andre antændelseskilder.

Varenummer: 1638995

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.