Björn Axén Color Shot Washout Pink 50ml - Rosa - Skønhed - Ellos.dk
Kurv
Björn Axén

Color Shot Washout Pink 50ml

100DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Skyllefarve med plejende solsikkeolie, vitamin E og pro-vitamin B5. Farven blandes nemt med valgfri balsam for den ønskede intensitet og vaskes efterfølgende ud med shampoo. Pakken rækker til flere farvninger. Indeholder ikke brintoverilte eller ammoniak og er fri for parfume, parabener og silikoner. Vegansk. Formel og emballage er produceret i Sverige. Til lyst/lysblondt hår. Kan bruges i hele håret, til striber og toning. I mørke områder af dit hår vil farven ikke være så tydelig, men den giver en fin glans. Denne farve giver det bedste resultat på hår, der allerede er farvet, bleget eller solbleget. Dækker ikke grå hår. Anvendelse: Intensiv farve: bland 1/3 farve med 2/3 balsam. Svagere farve: bland 1/5 farve med 4/5 balsam. Du kan enten blande det i en skål og omrøre med en f.eks. en ske. Eller også blander du det direkte i håndfladen. Sørg for at farven blandet grundigt med din balsam. Massér det ind i håndklædetørt hår, der er vasket med shampoo. Lad det virke i 7-15 minutter afhængigt af den ønskede farveintensitet, og skyl det ud med vand. Hvis du er usikker på intensiteten, kan du teste det på en hårlok/et hårstrå først, da alt hår er forskelligt, og noget hår tager mere farve end andet. Hårfarvningsmidler kan fremkalde alvorlige allergiske reaktioner. Læs og følg brugsanvisningen. Produktet er ikke beregnet til brug på børn under 16 år. Farv ikke dit hår, hvis du: - har udslæt i ansigtet eller følsom, irriteret og beskadiget hårbund - tidligere har reageret på hårfarvningsmidler

Faktura – Betal i slutningen af måneden

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Du behøver ikke at lægge penge ud for varer, som du eventuelt vælger at bytte eller returnere.
 • Du får en opdateret faktura på sms og mail i slutningen af måneden.
 • Du kan vælge at delbetale din faktura og få fordelene ved konto.
 • Faktureringsgebyr kun 19 kr.

Konto – Fordel din betaling

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Betal i det tempo der passer dig i op til 36 måneder (fra 50 kr./md).
 • Intet oprettelsesgebyr eller årligt gebyr.
 • Du kan benytte to betalingsfrie måneder pr. år.
 • Du kan supplere din konto med en fordelagtig Tryghedsforsikring.
 • Debitorrente udgør p.t. 29,84%, som er fradragsberettiget.

Express24

 • Med Express24, som altid skal afhentes på posthuset, får du for en tillægspris på 69 kr., ekstra hurtig levering af en normal postpakke. Bestil inden kl. 13.00, mandag-torsdag, samt fredag t.o.m. søndag kl. 13.00 og du får din pakke næste hverdag (til Bornholm og mindre øer tager det en ekstra hverdag). Bestiller du på andre tidspunkter, får du din pakke inden for 48 timer (Bornholm og mindre øer inden for 72 timer). Express24 gælder alle produkter, hvor valgmuligheden gives. Ved levering med Express24 skal du også vælge SMS-advisering.

Express Hjem

 • For kun 69 DKK ekstra kan du få din pakke leveret derhjemme den næstkommende hverdag.
 • Bestil frem til midnat mandag-torsdag for levering dagen efter. Bestillinger foretaget fra fredag til søndag leveres om mandagen.

Normal postpakke under 20 kg – til afhentning

 • Ved levering som normal postpakke afhentes pakken på posthuset eller valgt pakkeboks. Fri fragt for ordrer over 499 kr. efter fradrag af eventuelle rabatter. For ordrer mellem 1 - 499 kr. er fragtgebyret 49,90 kr. Du kan få besked via SMS eller brev, når din pakke er kommet frem til dit udleveringssted. Visse større produkter eller de som er længere end 150 cm (f.eks. store tæpper) kan ikke leveres med posten n

Normal postpakke under 20 kg – leveret på adressen*

 • Du kan vælge at få en normal postpakke leveret på din adresse*. Tillæg for bestilt levering på din adresse af normal postpakke er 19 kr.
  Er du ikke hjemme, eftersendes pakken og den kan hentes på posthuset den følgende dag.

Større varer som ikke kan sendes som normal postpakke

 • Større og tungere varer, f.eks. møbler, sendes som fragtgods til en tillægspris af 295 kr. uanset vægt. Disse varer køres hjem til dit hus eller trappeopgang af PostNord, som kontakter dig når varerne er klar til levering og aftaler en tid med dig. (En del af vores fragtgods har længere leveringstid end en uge).
 • Varens vægt er oplyst i produktteksten. Hvis vi ikke kan levere hele bestillingen samtidig opdeles tillægsprisen. Den sammenlagte transportudgift bliver dog aldrig mere, end hvis du havde modtaget alle varerne på én gang.

xSample text about reviews
Ansøg om lån »
Mere info »