Hårfarve fra Björn Axén

Skyllefarve med plejende solsikkeolie, vitamin E og pro-vitamin B5. Farven blandes nemt med valgfri balsam for den ønskede intensitet og vaskes efterfølgende ud med shampoo. Pakken rækker til flere farvninger. Indeholder ikke brintoverilte eller ammoniak og er fri for parfume, parabener og silikoner. Vegansk. Formel og emballage er produceret i Sverige.

Til lyst/lysblondt hår. Kan bruges i hele håret, til striber og toning. I mørke områder af dit hår vil farven ikke være så tydelig, men den giver en fin glans. Denne farve giver det bedste resultat på hår, der allerede er farvet, bleget eller solbleget. Dækker ikke grå hår.

Anvendelse:
Intensiv farve: bland 1/3 farve med 2/3 balsam. Svagere farve: bland 1/5 farve med 4/5 balsam. Du kan enten blande det i en skål og omrøre med en f.eks. en ske. Eller også blander du det direkte i håndfladen. Sørg for at farven blandet grundigt med din balsam.
Massér det ind i håndklædetørt hår, der er vasket med shampoo. Lad det virke i 7-15 minutter afhængigt af den ønskede farveintensitet, og skyl det ud med vand. Hvis du er usikker på intensiteten, kan du teste det på en hårlok/et hårstrå først, da alt hår er forskelligt, og noget hår tager mere farve end andet.

Hårfarvningsmidler kan fremkalde alvorlige allergiske reaktioner. Læs og følg brugsanvisningen. Produktet er ikke beregnet til brug på børn under 16 år.
Farv ikke dit hår, hvis du:
- har udslæt i ansigtet eller følsom, irriteret og beskadiget hårbund
- tidligere har reageret på hårfarvningsmidler

Varenummer: 1538366

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.