BePureHome Loungelænestol Vogue, venstrevendt

4 799 DKK 5 999 DKK -20%

2 tilbage på lager,  levering 2-3 uger – Farve: Sennepsgul

Lænestole fra BePureHome

- Kompakt loungelænestol med unikt design
- Findes i mange eksklusive stoffer
- Betræk i mat velour (100% polyester)
- H 68 cm x B 110 cm x D 65 cm

Kompakt luksus, en skøn siddeplads til en kop kaffe og en god bog. Den populære kollektion Vogue er blevet udvidet med denne sjove loungelænestol. Kollektionen Vogue, fra det hollandske brand BePureHome, er kendt for en utrolig siddekomfort og luksuriøse betræk. Denne loungelænestol er ingen undtagelse. Vil du vælge et af de bløde velourbetræk, eller et robust materiale af genindvundet læder?

Materiale
Vores Voquar-velour er kendetegnet ved de luksuriøse farver med mat finish. Det bløde velourstof med kort luv af 100% polyester har en Martindale-værdi på 90.000. Loungelænestolens stel er fremstillet af matsort, pulverlakeret metal. Sædets ramme er fremstillet af en kombination af spånplade og plywood. Sædet indeholder elastiske remme og skum T3542 som giver en noget fast siddekomfort som holder i mange timer. Ryglænet er fyldt med skum T2120.

Mål
Vogue loungelænestol har en total højde på 68 cm, en total bredde på 110 cm og en dybde på 65 cm. Siddehøjden er 43 cm og siddedybden 54 cm. Ryglænet forlænges til et armlæn i den ene side, hvilket gør sædet 103 cm bredt. Ryglænet er 68 cm højt fra sædet og giver god støtte. De fire ben har alle en højde på 23 cm og diameter 2 cm. Vogue loungelænestol tåler en maksimal belastning på 180 kg.

Rengøring
Små pletter fjernes nemt ved at duppe dem med en absorberende klud. Større pletter fjernes nemt med et mildt rengøringsmiddel og en mikrofiberklud. Ved behov kan en hårtørrer anvendes til at tørre pletten hurtigere. Hold god afstand, så stoffet ikke brænder. Bagefter kan stoffet børstes med en velourbørste. Denne børste er god til regelmæssig vedligeholdelse. Imprægnering anbefales ikke. Imprægnering af produktet sker på eget ansvar.

Levering
Loungelænestolen leveres i én pakke. Benene er lette at montere ved hjælp af den medfølgende samlevejledning. For at beskytte hårde gulve, sæt møbelfiltdutter under benene (2 cm i diameter). Det forhindrer ridser.

  • Montering: Leveres delvis usamlet
  • Dybde: 65 cm
  • Fasthed: Medium
  • Højde: 68 cm
  • Martindale: 90000 Md
  • Antal siddepladser: 1
  • Siddedybde: 54 cm
  • Siddehøjde: 43 cm
  • Bredde: 110 cm

Varenummer: 1690147-01-0

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse