Baby Dan Grind Guard Me Hvid

529 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

levering 4-6 hverdage

Sikkerhedsgitre fra Baby Dan

Dette er en helt ny type sikkerhedsgitter, som automatisk foldes tilbage, når det åbnes. Guard Me passer perfekt til åbninger hvor der ikke er plads til en traditionel gitterlåge. Den er desuden næsten usynlig når den ikke bruges.
Guard Me er et ekstremt fleksibelt gitter som passer til de allerfleste åbninger (både smalle og brede). Guard Me kan monteres inden i eller uden på en dørkarm såvel som foroven og forneden på en trappe. Gitteret kan åbnes med en hånd af en voksen person. Et smart 2-trins låsesystem gør at børn ikke selv kan åbne gitteret.

Det er meget nemt at montere Guard Me. Der medfølger en afstandsbrik, som man monterer gitterets beslag på, og når de er sat op, skal panelerne bare glides på.

Gitteret dækker åbninger på 64,5-89 cm, monteret inden i en dørkarm (113,5 cm med forlænger - medfølger ikke). Gitteret dækker åbninger på 55-79,5 cm, monteret uden på en dørkarm.

Guard Me er 100% PVC-fri og er i overensstemmelse med den seneste sikkerhedsstandard. Baby Dans gitre er fremstillet i Danmark og er af bedste kvalitet.

- Testet og godkendt efter EN 1930:2011
- Mål: 72 x 14 x 10 cm

Varenummer: 1017319

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse