Audio-Technica AT-LP60XBT pladespiller

2 195 DKK

levering 4-6 hverdage

Pladespillere fra Audio-Technica

Afspil vinylplader trådløst til en Bluetooth-enhed
Audio Technica AT-LP60XBT er en helautomatisk pladespiller med remdrift som giver dig mulighed for at afspille vinyl trådløst til en Bluetooth-modtager, som f.eks. hovedtelefoner, aktive højtalere eller en forstærker med Bluetooth. AT-LP60XBT er en moderne og meget brugervenlig pladespiller, som passer perfekt til dig, der er på udkig efter en praktisk afspiller.

Trådløs vinyl
Unikt ved denne model er funktionen til Bluetooth, som lader dig afspille dine vinylplader trådløst. Du skal blot parre pladespilleren med en kompatibel forstærker, aktive hovedtelefoner eller en anden bærbar lydenhed med Bluetooth-tilslutning for at kunne nyde din pladesamling trådløst. Qualcoom aptX codec forstærker den trådløse overførsel så du kan få den bedst mulige lyd.

Let installation
Med Audio Technica AT-LP60XBTs fabriksmonterede MM-pickup og indbyggede RIAA-trin skal du kun tilslutte din pladespiller til din forstærker eller dine aktive højttalere med det medfølgende stereokabel, og så kan du nyde tonerne fra din vinylsamling.

Helautomatisk drift
Med helautomatisk afspilning kan du nemt nyde dine gode gamle plader ved hjælp af Audio Technica AT-LP60XBT. Når du trykker på "Start" på pladespilleren, starter den med at dreje, samtidigt med at armen flytter sig automatisk og sætter nålen ned i første rille. Derefter bliver rummet fyldt af dine yndlingssange. Når pladen er slut stopper den med at dreje, og armen flytter sig automatisk tilbage til startpositionen.

Helautomatisk
Hastigheder som understøttes: 33,3 rpm, 45 rpm
Rem-drevet
Pickup: Dobbelt magnet
Nål: Diamant
Arm: Lige arm
Plade: Støbt aluminium
Wow & Flutter: 0,25 % (WRMS)
Aftageligt låg med hængsler
Indbygget RIAA-equalizer, phono/line out kontakt
Medfølgende tilbehør: 45 rpm vinlyadapter, 3,5 mm til RCAx2-kabel

Mål og vægt
Bredde: 35,95 cm.
Dybde: 37,33 cm
Højde: 9,75 cm
Vægt: 2,6 kg

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1609875

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse