Apple AirPods Pro MWP22

2 990 DKK Bedømmelse NaN af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage

Hovedtelefoner & headset fra Apple

Magi til dine ører
AirPods Pro er designet med aktiv støjreduktion, der leverer rig lyd, transparens, så du kan høre dine omgivelser og fleksibel pasform for komfort hele dagen. AirPods Pro tilsluttes magisk let til din iPhone eller Apple Watch, ligesom AirPods. Du skal bare tage dem ud af etuiet, og så er de klar til brug.

Aktiv støjreducering
AirPods Pro er utroligt lette øretelefoner med støjreduktion, som lukker larmen fra dine omgivelser ude, så du kan fokusere på det, du lytter til. Aktiv støjreduktion tilpasser sig hele tiden dit øres geometri og øreproppernes pasform, så verden omkring dig bliver stille, og du kan koncentrere dig fuldstændigt om din musik, din podcast eller din telefonsamtale.

Transparent lyd
Aktivér Transparent lyd, så lukker dine AirPods Pro op for verden udenfor, så du kan høre, hvad der sker omkring dig. De ind- og udadrettede mikrofoner gør det muligt at slukke for silikone­proppernes lydisolerende effekt, så alting lyder og føles naturligt, når du f.eks. snakker med folk omkring dig.

Redesignet komfort og tilpasning
Sammen med dine AirPods Pro får du tre sæt forskellige koniske ørepropper, så du kan få en individuel tilpasning. De tilpasser sig udformningen af dit øre og sørger for, at dine AirPods Pro sidder godt fast og slutter helt til, så du kan få enestående støjreduktion.

Fantastisk lydkvalitet
En specialudviklet driver med stort udsving og lav forvrængning giver en god bas. Den supereffektive forstærker med stort dynamisk område producerer ren og utroligt klar lyd, samtidig med at den giver længere batteritid. Og takket være Adaptiv EQ bliver musikken finjusteret til udformningen af dit øre, så du får en altomsluttende og ensartet lydoplevelse.

Endnu mere af det gode
Den Apple-designede H1-chip giver lydbehandlingen en ultrakort latenstid. Og staven på dine AirPods Pro har en tryksensor, der gør det nemt at styre musik og opkald og skifte mellem Aktiv støjreduktion og Transparent lyd. Funktionen Meddel beskeder gør, at Siri kan læse dine beskeder højt i dine AirPods. Og med Deling af lyd kan du og en ven dele den samme lydstream på to sæt AirPods, så I kan spille et spil, se en film eller lytte til en sang sammen.

Udvalgte egenskaber:
- Aktiv støjreducering
- Individuel tilpasning til ørets udformning
- Transparent lyd så du kan høre, hvad der sker omkring dig
- Fantastisk lydkvalitet med adaptiv EQ
- Sved- og vandafvisende til sport og træning som ikke udføres i vand (IPX4)
- Tænder og tilsluttes automatisk
- Let at forbinde
- Det trådløse opladningsetui giver mere end 24 timers batteritid

Dette medfølger:
- AirPods Pro
- Trådløst opladningsetui
- Silikonepropper (tre størrelser)
- Lightning til USB-C-kabel

Varenummer: 1586049

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere