Modellen er 179 cm høj og bærer en str. 34/36

Áhkká Undertrøje Renata LS Adnet

Black Week – Super Deal
Find tusindvis af varer med op til 70% rabat*!

Happy Shopping!

300 DKK 599 DKK -50% Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage – Farve: Sort

Skiundertøj fra Áhkká

Undertrøje i blødt, fugttransporterende funktionsmateriale med tætsiddende pasform og 4-vejsstretch. Let børstet inderside, der varmer skønt. Høj krave og halv lynlås med hagebeskytter. Bløde flatlocksømme reducerer risikoen for gnavesår. Længde ca. 65 cm i str. 34/36.
Materialet har en unik S.Café-behandling, hvor man genbruger kaffegrums ved en patenteret proces. Det får gennem denne specielle proces virkelig god åndbarhed og tørrer hurtigt, beskytter mod UV-stråler og modvirker dårlig lugt. Tøjet i sig selv lugter ikke. Udover at have de unikke egenskaber, er S.Café et godt miljøvalg.

Produktet består af genanvendt polyester, der er blevet brugt for at reducere mængden af affald og ressourceforbrug. Den mest almindelige råvarekilde til genindvundet polyester er gamle udtjente PET-flasker.

Renata Chlumska er en eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes erfaringer fra det ekstreme til hverdagslivet, som har ført til áhkká by Renata, en kollektion, der fremstillet til at holde til en eventyrlig hverdag.

  • Udformning: Jersey
  • Pasform: Regular
  • Betræk: 80% Polyester, 20% Elastan

Varenummer: 7004945-02-3840

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse