Modellen er 174 cm høj og bærer en str. 34/36

Áhkká Trekkingtights R, vandafvisende

674 DKK 899 DKK -25%

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage – Farve: Sort

Tights fra Áhkká

Trekkingtights fra kollektionen áhkká by Rene, de ultimative trekkingtights i blød, hurtigtørrende stretchjersey med vandafvisende overflade. På knæ og bagdel har tightsene vandtætte, slidstærke forstærkninger i et elastisk cordurastof. Bred elastisk linning med indvendig løbegang. Lomme på venstre ben til mobil eller kompas. Bløde, flade sømme som reducerer risikoen for at tøjet gnaver.

Renata Chlumska er en eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes erfaringer fra det ekstreme til hverdagslivet, som har ført til áhkká by Renata, en kollektion, der fremstillet til at holde til en eventyrlig hverdag.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling, som er mere miljøvenlig og ikke tilsat perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Udformning: Jersey
  • Pasform: Regular
  • Funktion: Vandtæt
  • Betræk: 65% Polyamid, 35% Elastan
  • Talje: Normal talje
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 7005923-01-3436

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse