Modellen er 179 cm høj og bærer en str. 36

Áhkká Skalparka Renata Ajadallet

1 499 DKK 1 999 DKK -25% Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage – Farve: Dyblilla

Parkaer fra Áhkká

Skalparka Renata Ajadallet fra áhkká holder blæst og regn ude, samtidig med at den ventilerer overskudsvarmen væk. Parkaen har aftagelig underdel med lynlås og kan anvendes både som parkacoat, jakke og skaljakke. Uforet. Du tilpasser lagene under jakken efter aktivitet og vejr og kan på den måde altid opnå en behagelig temperatur. 3 1/2-lags konstruktion med vandtæt yderstof áphiTec 10.7, 10.000 mm vandsøjletryk og åndbarhed op til 7.000 g/m2/24h. Alle sømme er tapede for at holde blæst og væde ude. Yderstoffet har mekanisk stretch før øget komfort og bevægelighed.
Aftagelig hætte med elastisk løbegang og stop. Høj krave med børstet polyester på indersiden. Lukning med lynlås og beskyttende overfald med velcrolukning. Ergonomisk forbøjede ærmer og justerbar ærmekant med velcroremme. Underdelen er aftagelig med vandtæt lynlås rundt om. To lommer med lynlås. Som lang parkacoat kan den også justeres i kanten forneden med løbegang og stop. Totallængde ca. 97 cm i str. M, med aftagelig nederdel ca. 64 cm i str. M.

Produktet består af genanvendt polyester, der er blevet brugt for at reducere mængden af affald og ressourceforbrug.
Den mest almindelige råvarekilde til genindvundet polyester er gamle udtjente PET-flasker.

Renata Chlumska er en eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes samlede erfaring både fra det ekstreme og dagligdagen, som har resulteret i áhkká by Renata - en kollektion udviklet til at klare en eventyrlig hverdag.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling, som er mere miljøvenlig og ikke tilsat perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Pasform: Regular
  • Funktion: Vandtæt
  • Betræk: 100% Polyester
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 7004961-01-34

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse