Modellen er 179 cm høj og bærer en str. 36

Áhkká Skaljakke i 3-lagskonstruktion med hætte

2 499 DKK

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage – Farve: Mørkegrå

Jakker fra Áhkká

Skaljakke fra áhkká by Renata, en robust, vævet jakke i 2-vejsstretch med alle de funktioner, du kan tænkes at have brug for. Den er velegnet til alle outdooraktiviteter og kan anvendes længe. Skaljakken fungerer som den yderste vejrbeskyttelse, lag 3. Du tilpasser lagene under jakken efter aktivitet og vejr og kan på den måde altid opnå en behagelig temperatur. Dunjakke Light Weight Down Jkt Renata med varenummer 7009103 kan knappes ind i denne jakke og er perfekt som varmende for.

Skaljakken er i 3-lags konstruktion (for lamineret sammen med yderstof og áphiTec-membran) i áphiTec 10.7, 10.000 mm vandsøjletryk og åndbarhed op til 7000 g/m2/24h. Alle sømme er tapede. Fast regulerbar hætte som har løbegang med stop. Lukning med vandtæt, skrå lynlås som ikke gnaver mod hagen. En ekstra, kortere vandtæt lynlås ved halsen med elastisk jerseystof bagved kan anvendes både som ventilation eller til at give mere plads rundt i halsen. Forbøjede ærmer. Ventilation under ærmerne med mesh og vandtætte lynlåse. Aftageligt snefang i taljen. Løbegang med stop i kanten forneden. Lommer i siden og en bryslomme, alle med vandtætte lynlåse. To inderlommer, en af mesh og en med lynlås og hul til ledning. Lomme med lynlås til f.eks. liftkort nederst på venstre ærme. Justerbar ærmekant med velcroremme. Noget længere bagpå. Længde bagpå ca. 71 cm i str. 36.

Renata Chlumska er en eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes samlede erfaring både fra det ekstreme og dagligdagen, som har resulteret i áhkká by Renata - en kollektion udviklet til at klare en eventyrlig hverdag. Renata er den førte svenske kvinde der har gennemført "The Seven Summits". Under denne rejse har Renata designet sin egen kollektion, áhkká by Renata, som hun har haft på under dele af dette store eventyr.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er mere miljøvenlig og ikke er tilsat perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Udformning: Vævet
  • Funktion: Vandtæt
  • Betræk: 95% Polyamid, 5% Elastan
  • Vask: Maskinvask 40°
  • Vandsøjletryk: 10 000 mm

Varenummer: 7007158-01-34

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse