Modellen er 179 cm høj og bærer en str. 36

Áhkká Skalbukser Shell 3-layer R

1 399 DKK 1 999 DKK -30%

levering 2-4 hverdage – Farve: Mørkegrå

Skalbukser fra Áhkká

Robuste skalbukser fra áhkká med alle de funktioner du kan forestille dig at få brug for. Bukserne er velegnede til alle outdooraktiviteter og kan anvendes længe. Slidstærkt stof med 2-vejs stretch for optimal bevægelsesfrihed. Skalbukserne fungerer som den yderste vejrbeskyttelse, lag 3. Du tilpasser lagene under buksen efter aktivitet og vejr og har på den måde altid en tilpas temperatur.

3-lags konstruktion (for lamineret sammen med yderstof og áphiTec-membran) i áphiTec10.7, 10.000 mm vandsøjletryk og åndbarhed op til 7000 g/m2/24h. Alle sømme er tapede. Justerbar talje med velcroremme på ydersiden og knaphulselastik på indersiden. Lukkes med to trykknapper og velcro. Silikonebånd på indersiden af linningen holder bukserne på plads. Lynlås i gylpen. Langs siderne af buksebenene er der vandtætte 2-vejslynlåse som giver bevægelsesfrihed og gør buksen let at tage af og på. Forbøjede knæ og snefang i benkant. Justerbare benkanter med trykknapper. En benlomme med vandtætte lynlåse. Indvendig benlængde ca. 78 cm i str. 36.

Renata Chlumska er en eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes erfaringer fra det ekstreme til hverdagslivet, som har ført til áhkká by Renata, en kollektion, der fremstillet til at holde til en eventyrlig hverdag.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som ikke er tilsat perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandlinger baseret på disse stoffer. Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Udformning: Vævet
  • Funktion: Vandtæt
  • Betræk: 95% Polyamid, 5% Elastan
  • Talje: Normal talje
  • Vandsøjletryk: 10 000 mm

Varenummer: 7007159-01-34

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Vis 1 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 5.0 af 5

Normal pasform Mellem