Áhkká Skalbuks Renata 3L Pant Shell

1 079 DKK 1 799 DKK -40% Bedømmelse 5 af 5 ( 1 )

levering 2-4 hverdage – Farve: Lilla

Skibukser fra Áhkká

Skalbuks Renata 3L Pant Shell fra áhhká er en robust skalbuks med alle de funktioner du kan tænkes at have brug for. Velegnet til alle udendørsaktiviteter og er et par pålidelige skalbukser du vil have glæde af længe. Skalbuksen fungerer som den yderste vejrbeskyttelse, lag 3. Du tilpasser lagene under buksen efter aktivitet og vejr og kan på den måde altid opnå en behagelig temperatur.

3-lags konstruktion (for lamineret sammen med yderstof og áphiTec-membran) i áphiTec 10.7, 10.000 mm vandsøjletryk og åndbarhed op till 7000 g/m2/24h. Vævet i 2-vejs stretch med tapede sømme. Buksen lukkes med to trykknapper og indvendig velcroluk. Gylp med lynlås. Dobbelt velcrolukning i siderne. Justerbar taljevidde med elastik og knap på indersiden. Børstet polyester på inderside af linningen bagpå samt silikonebånd (anti-glide). Vandtætte 2-vejs lynlåse der løber langs siderne af benene med mulighed for at åbne dem helt, hvilket giver bevægelsesfrihed og gør det let at tage buksen af og på. Forbøjede knæ. Forstærket stof og snelås i benkant. Justerbar benkant med velcroluk. En benlomme foran med vandtæt lynlås. Benlængde ca. 84 cm.

Renata Chlumska er en sand eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika, og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes samlede erfaring både fra det ekstreme og dagligdagen, som har resulteret i áhkká by Renata en kollektion udviklet til at klare en eventyrlig hverdag. Renata er den førte svenske kvinde der har gennemført "The Seven Summits". Under denne rejse har Renata designet sin egen kollektion,i áhkká by Renata, som hun har haft på under dele af dette store eventyr.

Denne buks har en vandafvisende behandling, der er mere miljøvenlig og uden tilsatte perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker at vand på overflade ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling.  Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

 • Udformning: Vævet
 • Pasform: Regular
 • Funktion: Vandtæt
 • Benlængde: 85
 • Betræk: 95% Polyamid, 5% Elastan
 • Talje: Normal talje
 • Vandsøjletryk: 10 000 mm

Varenummer: 1062572-02-34

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Vis 1 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 5.0 af 5

 • Bedømmelse 5 af 5

  Dejlige praktiske og anvendelige bukser

  Jeg købte disse bukser for 3 uger siden. De er vind og vandtætte og meg…

  Ginahelle — 2019-08-08